Privacy

Zeilen is ontspanning. Zo moet de privacy ook zijn!

Privacybeleid SanderMetz

dd. 21 mei 2021

De algemene privacy is voor Sander Metz van groot belang. Niemand heeft er belang bij dat je gegevens op straat komen te liggen. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we je uit wat we allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Het is niet heel spannend, maar we delen het graag met je.

Een dienst of arrangement afnemen

Je kunt bij onderdelen huren of een dienst afsluiten.

Hiervoor gebruiken wij onder andere je factuuradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres, NAW-gegevens en IP-adres. Deze hebben wij nodig voor het contract dat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot één jaar nadat je het abonnement hebt opgezegd en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contact- en reserveringsformulier 

Met de online formulieren op de website kun je bij ons een bestelling of reservering doen voor huuronderdelen of diensten. Tevens kun je aanvullende vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij onder andere je e-mailadres, IP-adres, telefoonnummer en NAW-gegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en daarna nog zes maanden. Zo hebben wij altijd alle informatie bij de hand, mocht je nadien nog vragen hebben over je aanvraag.

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens niet zomaar aan andere bedrijven of instanties, tenzij deze instanties uw gegevens voor administratieve doeleinden, belastingverwerking of verzending van producten nodig hebben.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen 

Wij geven verder uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn of indien voldaan moet worden aan acties in punt 2 van deze verklaring.

Cookies

Op de website gebruiken wij cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. We kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar kan ertoe leiden dat sommige onderdelen van onze online dienst niet goed meer werken.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle over wat zij met deze cookies doen. Lees daarvoor ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze online dienst gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze dienstverlening aan (nieuwe) klanten online verbeteren. Wij hebben hiervoor een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. We hebben Google niet toegestaan om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. We laten Google bovendien de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging geregeld aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze diensten wijzigen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum bovenaan deze pagina. Wij zullen ons best doen om wijzigingen ook individueel aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Gebruik daarvoor de contactgegevens onderaan deze pagina of via de website waar deze verklaring op staat

Je hebt de volgende rechten:

  • weten welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we bewaren
  • het laten wijzigen van de gegevens, indien deze onjuist zijn
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de ‘Autoriteit Persoonsgegevens’. 

Contactgegevens

…MetzSander
Tsjerkebuorren 5
8735 HM Itens
info@suppenmetsander.nl
06 18167503

…MetzSander & Regioanimatie

Voor gezinnen en kleine groepen.
Superleuke en Spannende activiteiten op het vaste land van Friesland en in het water zoals:

Suppen, Lasergamen, Waterloopballen, Zeilen, Boogschieten en natuurlijk Muziek.

Wij werken veel samen met enhousiaste ondernemers in de regio van Sneek. We inspireren elkaar en dat zorgt voor een perfect uitgewerkte activiteit!