Met een kajak op pad

Deze opblaasbare kajaks zijn iedeaal om het water te verkennen

Huur een opblaasbare kajak

Kanovaren gaat met de tijd mee. Huurde je vroeger nog een kano van polyester? Tegenwoordig zijn er ook prachtige opblaasbare kano’s met veel opbergruimte. We hebben er twee. Je kan ze ophalen, maar je kunt ook vanaf Itens gaan varen. De binnenwateren van Friesland zijn prachtig! Vanaf het water beleef je de wereld om je heen heel anders. Broedvogels, koeien en nog meer: je bent één met de natuur!

Onderweg bepaal je zelf of je aan wal gaan om bijvoorbeeld een drankje en hapje te nuttigen. Ook kunnen wij ook zorgen voor een lunchpakket. Dan ga je echt zorgeloos op pad!

Prijzen:

Opblaasbare kajaks. De kosten zijn € 30,00 per dagdeel. Wil je er een lunchpakket bij is dat € 10,00 p.p. extra. De prijs is op basis van halen en brengen in Itens (vlakbij Sneek).

Het is ook mogelijk de kajaks op een locatie naar keuze te laten afleveren. Informeer daar voor naar de mogelijkheden en prijzen.

Nadere informatie: Bellen MetzSander: 06 18167503.

 

Aanvraagformulier

…MetzSander & Regioanimatie

Voor gezinnen en kleine groepen.
Superleuke en Spannende activiteiten op het vaste land van Friesland en in het water zoals:

Suppen, Lasergamen, Waterloopballen, Zeilen, Boogschieten en natuurlijk Muziek.

Wij werken veel samen met enhousiaste ondernemers in de regio van Sneek. We inspireren elkaar en dat zorgt voor een perfect uitgewerkte activiteit!